NEAPINED

Το νέο Toyota GR Prius θα έχει πάνω από 300 άλογα

Οι πληροφορίες που φθάνουν από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι η Toyota ετοιμάζει ένα Prius GRMN υπό την επιμέλεια της Gazoo Racing.

H Toyota έχει ως στόχο να διευρύνει το σπορ προφίλ που έχει δημιουργήσει με τις GR εκδόσεις και τις επιτυχίες στους αγώνες ράλι. Έτσι, ετοιμάζει μια σπορ έκδοση επιδόσεων που θα βασίζεται στο plug-in Prius (το μόνο που θα εισαχθεί στην Ευρώπη), το οποίο αποδίδει 223 ίππους.

Ωστόσο, για να αποκτήσει πιο σπορ χαρακτήρα και καλύτερες επιδόσεις ίσως δανειστεί το σύνολο του RAV4. Αυτό με τον τετρακύλινδρο των 2,5 λίτρων, τρεις ηλεκτροκινητήρες, πιθανότατα τετρακίνηση και την ισχύ να ανεβαίνει στους 306 ίππους.

Οι πληροφορίες θέλουν την Gazoo Racing να επεμβαίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις, για να αποκτήσει το αυτοκίνητο ένα πιο ξεκάθαρο σπορ χαρακτήρα. Για περισσότερα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!