PINEDΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας: Νίκη για τον Ott Tanak και το Ford Puma!

Μετά από μια εντυπωσιακή μάχη μέχρι την προτελευταία ειδική με τον Breen, o Tanak και η M-Sport Ford κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην Σουηδία. To «2-3» έκανε η Hyundai.

Μεγάλο σημασία είχαν τα 8,5 δευτερόλεπτα διαφοράς που είχε αποκτήσει ο Tanak πριν την Power Stage. O Breen ήταν ο δεύτερος ταχύτερος οδηγός αλλά επειδή δεν θα έχει περαιτέρω συμμετοχή η Hyundai φρόντισε να «προωθήσει» τον Neuville.

Ωστόσο, ο Γάλλος τα έκανε μαντάρα αφού μπερδεύτηκε στην Power Stage και τελικά ο Breen ήταν αυτός που ανέβηκε στην 2η θέση του podium. Τελικά, ο Neuville συμπλήρωσε το βάθρο με τα Toyota των Rovanpera και Evans να ακολουθούν.

Με την πρώτη του νίκη με το νέο του αγωνιστικό ο Tanak πήρε κεφάλι στην βαθμολογία των οδηγών. Σε ένα μήνα και κάτι θα βρεθεί να “καθαρίζει” τις ειδικές στο Μεξικό για λογαριασμό του Rovanpera που θα ακολουθεί. Παρακάτω η κατάταξη.

Επόμενος αγώνας στο Μεξικό (16-19 Μαρτίου), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!