NEAPINED

To Ram 1500 REV είναι το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας

Μαζί με της Ford και Chevrolet, η Ram είναι η δημοφιλέστερη μάρκα στην αγορά των ΗΠΑ και τώρα έφτασε η ώρα για το πρώτο της ηλεκτρικό.

Η Ram είναι γνωστή για τα pickup της και το 1500 REV είναι το πρώτο της ηλεκτρικό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν και πολλά επίσημα στοιχεία αλλά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Η βασική του έκδοση θα έχει ένα μοτέρ με 204 ίππους, ενώ στην κορυφαία εκδοχή θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία με συνδυαστική ισχύς που θα ξεπερνά τα 800 άλογα και μία μεγάλη μπαταρία στις 118 kWh.

Το Ram 1500 REV θα βασίζεται στη μεγάλη πλατφόρμα STLA του ομίλου Stellantis. Θα αποτελέσει τον αντίπαλο των Ford F-150 Lightning, GMC Hummer EV, Rivian R1T κ.α. Εκτός από την ηλεκτρική έκδοση θα έχει και μια υβριδική βενζίνης με τον κινητήρα να λειτουργεί ως range extender.


Η Ram διάλεξε ένα ξεχωριστό τρόπο για να αποκαλύψει στο κοινό το πρώτο αμιγώς μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της. Κατά τη διάρκεια του τελικού του Πρωταθλήματος Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση στις Η.Π.Α., μέσω του “Premature Electrification” άγγιξε όλες τις ανησυχίες του αγοραστικού κοινού για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και παράλληλα έδωσε ένα πρώτο στίγμα για το Ram 1500 REV. Πρόκειται για το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της Ram, το οποίο όπως υπόσχεται και το σποτ θα δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!