NEAPINED

Επίσημα teaser για το νέο Renault Espace

Η γαλλική εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της στα SUV που θα είναι το νέο Espace.

Ναι, σωστά διαβάσατε, το εμβληματικό μεγάλο MPV της Renault που έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά το 1984 θα αλλάξει σε SUV και θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές εβδομάδες. Έως τότε οι Γάλλοι μας αποκαλύπτουν μερικά πρώτα στοιχεία για το νέο τους SUV που θα έχει πολλά στοιχεία από το Austral.

Από το Austral θα προέρχονται και οι υβριδικοί κινητήρες, ενώ το ίδιο στιλ θα υιοθετηθεί και σχεδιαστικά. Πάντως, οι διαστάσεις θα είναι μεγαλύτερες αφού το νέο Espace θα έχει μήκος στα 4,72 μέτρα.

Κάτι που σημαίνει πως θα είναι 14 εκατοστά από το MPV, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για μία τρίτη σειρά καθισμάτων αφού το νέο Espace θα είναι και επταθέσιο.

Για αυτό το λόγο βλέπουμε πως το πίσω μέρος είναι σχεδόν κάθετο και μυώδες. Όσο για το μπροστινό περιμένουμε επίσης μία μεγάλη μάσκα που θα μας παραπέμπει στο Austral.

Μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση μας δίνουν οι συνάδελφοι από το ρωσικό kolesa.ru.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!