NEAPINED

Έρχεται υβριδική ανανέωση για το Peugeot 2008

Μέσα στους επόμενους μήνες η γαλλική εταιρία θα ανακοινώσει την facelift εκδοχή του 2008 που θα έχει και mild hybrid κινητήρες.

Από τη στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό του ανταγωνισμού έχει εξηλεκτριστεί ήταν θέμα χρόνου να δούμε τη 48βολτη τεχνολογία να περνά και στα μικρότερα μοντέλα του ομίλου Stellantis, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μας.

Έτσι, ο εξαιρετικός τρικύλινδρος 1.200άρης PureTech θα αποκτήσει ηλεκτροκινητήρα μίζας/ γεννήτριας τόσο στην έκδοση των 100 ίππων όσο και στην έκδοση των 136 ίππων. Ακόμη και οι αυτόματες εκδόσεις με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων θα έχουν ενσωματωμένο ένα ηλεκτρικό μοτεράκι 21 kW.

Το ήπια υβριδικό σύστημα θα ενισχύει την απόκριση του συνόλου στις χαμηλές στροφές και θα μειώνει την κατανάλωση, σύμφωνα με τους μηχανικούς των Γάλλων, κατά 15%. Ταυτόχρονα, το ηλεκτρικό e-2008 θα αποκτήσει το νέο σύστημα πρόωσης των 156 ίππων.   

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουμε δει από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα 2008 που δοκιμάζονται σε δημόσιους δρόμους, στο αμάξωμα οι επεμβάσεις θα είναι μάλλον περιορισμένες και θα εντοπίζονται, κυρίως στο πίσω μέρος και τα φώτα του. Κάτι ανάλογο θα δούμε να συμβαίνει και στην καμπίνα με αναβαθμίσεις περιορισμένης έκτασης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!