NEA

Η Rolls-Royce θα διαθέτει μόνο ηλεκτρικά!

Η Spectre θα είναι η πρώτη μιας σειράς αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων που θα παρουσιάσει η εταιρία μέσα στα επόμενα χρόνια. Όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Η φημισμένη μάρκα πολυτελείας στρέφεται και αυτή προς την ηλεκτροκίνηση, με στόχο να γίνει μία αμιγώς ηλεκτρική εταιρία μέχρι το 2030. Το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς θα είναι η Spectre, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2023.

Η Spectre θα έχει τις κλασικές αναλογίες και τις επιβλητικές γραμμές μιας Rolls-Royce, ενώ και η οδήγησή της θα είναι αντίστοιχη με την εμπειρία που είχε κάποιος με τα συμβατικά μοντέλα της εταιρίας μέχρι σήμερα.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Torstern Muller-Otvos υποστηρίζει ότι «…θα υπάρξουν αρκετά ακόμα αυτοκίνητα της εταιρίας με κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση».

Ο ίδιος βλέπει την ηλεκτροκίνηση να ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ της εταιρίας και των πελατών της, οι οποίοι συνήθως τις χρησιμοποιούν για την κίνησή τους μέσα σε αστικό τοπίο.

Ο εξηλεκτρισμός της Rolls-Royce είναι κάτι που υπάρχει στο DNA της εταιρίας, μιας και οι ιδρυτές της, από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της εταιρίας, είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την ηλεκτροκίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!