PINEDΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

BYD: Νέας γενιάς αποδοτικότερες και ασφαλέστερες μπαταρίες

Η BYD σχεδιάζει να επενδύσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου για τις μπαταρίες της στην Κίνα.

Η κινέζικη εταιρία BYD, η μεγαλύτερη στον κόσμο σε πωλήσεις ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την δημιουργία ενός εργοστάσια για την παραγωγή σύγχρονης τεχνολογίας μπαταριών οι οποίες θα είναι πιο ασφαλείς.

Η FinDreams Technology, η μονάδα μπαταριών της κινεζικής εταιρείας στοχεύει στην κατασκευή μιας εγκατάστασης με ικανότητα παραγωγής 40 GWh ετησίως της μπαταρίας με την ονομασία Blade.

Η μπαταρία Blade της BYD είναι μια λιγότερο ογκώδης μπαταρία λιθίου – φωσφορικού σιδήρου (LFP) η οποία σύμφωνα με την εταιρία, είναι ασφαλέστερη από άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά και δεν παίρνει εύκολα φωτιά.

Η μπαταρία αυτή τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της BYD, όπως τα σεντάν Han και Seal που ανταγωνίζονται το Model 3 της Tesla στην Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!