NEAPINED

Πότε θα δούμε ένα supercar με τα σήματα της Hyundai;

Ο λόγος που η Hyundai θα ήθελε να ένα supercar είναι για ενισχύσει το προφίλ της. Όπως κάνει η Honda με το NSX.

Μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι ο πρώην επικεφαλής στην Hyundai N, o Albert Biermann με προϋπηρεσία στο BMW M Division, είχε πει πως η εταιρεία εξέλισσε ένα supercar. Ωστόσο, τα πλάνα για ένα κεντρομήχανο supercar μάλλον πάγωσαν και ο βασικός λόγος είναι επειδή θα κόστιζε χαλαρά πάνω από τις 100.000 ευρώ.

Πρόσφατα, αρχισχεδιαστής της μάρκας, Hak Soo Ha, ανάφερε πως υπάρχουν ελπίδες για την υλοποίησή του λέγοντας πως «…προσπαθούμε να γίνει οικονομικά βιώσιμο, να κάνουμε έναν προγραμματισμό και να αποφασίσουμε και σε ποιο πλαίσιο θα βασίζεται».

Ανοιχτό είναι ακόμα και το ζήτημα του συστήματος πρόωσης. Για παράδειγμα, αν το πρότζεκτ καθυστερήσει αρκετά, τότε μάλλον είναι απίθανο να δούμε ένα supercar με εξηλεκτρισμένο κινητήρα καύσης. Από την άλλη, η Hyundai έχει απομακρυνθεί αρκετά από τη Rimac και την πιθανότητα ενός BEV και δεν αποκλείεται η πιθανότητα να δούμε κάτι με κυψέλες καυσίμου(!).

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!