NEA

Έχεις EV και σου αρέσει το σκι; Γιατί πρέπει να το σκεφτείς διπλά πριν πας…

Φορτιστές γιοκ στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδος απογοητεύοντας τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων που θέλουν να εκδράμουν στις χιονισμένες πίστες της ορεινής χώρας.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων είναι ανύπαρκτοι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας αυτό του Παρνασσού, αλλά και στα υπόλοιπα υπάρχει σοβαρό θέμα που προβληματίζει τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών οχημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Δεκάδες είναι τα παράπονα των επισκεπτών στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα που ενώ υπάρχουν 2 φορτιστές ο ένας δε λειτουργεί καθόλου και μένει ο άλλος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά…

Πολλοί από αυτούς το προηγούμενο σαββατοκύριακο επισκέφθηκαν το κέντρο στα Καλάβρυτα και αν δεν υπήρξε η συνεννόηση ανάμεσα στους οδηγούς των ηλεκτρικών οχημάτων μάλλον με την οδική βοήθεια θα επέστρεφαν στην Αθήνα.

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι ηλεκτροκίνηση έχει πολύ δρόμο να διανύσει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση πριν εκδράμετε για σκι… υπολογίστε σωστά κατανάλωση ρεύματος και κατάσταση οχήματος.

Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτουμε και σύνδεσμο στα κοινωνικά δίκτυα που αναδεικνύει το σοβαρό θέμα που υφίσταται και μπορείτε να δείτε εδώ.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!