NEAPINED

Τι ετοιμάζει η Mercedes για τα βασικά της μοντέλα;

Η γερμανική εταιρία μπορεί να εστιάσει περισσότερα στα μεγαλύτερα τα μοντέλα αλλά δεν θα εγκαταλείψει τις μικρότερες.

Ακόμη και αν οι A-Class και Β-Class δεν αντικατασταθούν από νέα μοντέλα η Mercedes θα συνεχίσει να προσφέρει τουλάχιστον ένα μοντέλο κάτω από την C-Class. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως οι Γερμανοί θα έχει μία base γκάμα και έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο σκίτσο στο μέγεθος μίας σεντάν CLA.

Όπως έγινε γνωστό η «Entry Luxury» γκάμα της θα περιλαμβάνει τους αντικαταστάτες των CLA, CLA Shooting Brake, GLA και GLB. Τα νέα βασικά μοντέλα θα βασίζονται στην πλατφόρμα ΜΜΑ, η οποία έχει σχεδιαστεί για εξηλεκτρισμένα συστήματα πρόωσης, αλλά και κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Τα νέα βασικά μοντέλα θα τοποθετούνται ακριβώς κάτω από την C-Class και θα έχουν υψηλότερα στάνταρ από τις A-Class/ Β-Class. Φυσικά, θα έχουν και υψηλότερη τιμή πώλησης. Και αυτό επειδή στο μέλλον η γερμανική θα δώσει βαρύτητα στα μεγάλα και πιο επικερδή μοντέλα της. Χαρακτηριστικό είναι πως το 75% των επενδύσεών της θα αφορά αυτοκίνητα από την C-Class και πάνω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!