NEAPINEDΔΙΑΦΟΡΑ

Αγόρασε μια Ferrari για να την καταστρέψει [video]

Αν αναρωτιέστε πόσα μπορεί να βγάζει ένας youtuber, απλά σκεφτείτε πως ένας αγόρασε μία F8 Tributo για να την ξεφτιλίσει με στόχο τα περισσότερα views.

Ο WhistlinDiesel είναι ένα από τα διάφορα χαϊβάνια του YouTube που έχει βρει ένα πιασάρικο τρόπο για να τα κονομάει μέσα από το κανάλι του και τις εκατοντάδες χιλιάδες views. Ποιος είναι αυτός; Να βρίσκει ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα και να τα κακομεταχειρίζεται… μέχρι τελικής πτώσεως.

Το νέο του θύμα είναι μια άμοιρη F8 Tributo που καινούργια κοστίζει περίπου 300 χιλιάρικα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο YouTuber αγόρασε το πανέμορφο κεντρομήχανο supercar για να το περάσει από διάφορα βασανιστήρια.

Καταρχήν, έβαλε τη Ferrari μέσα στο χώμα και στη λάσπη και σε δρόμους εντός ενός αγροκτήματος όπου κανένας δε θα εμπόδιζε τον YouTuber να ασελγήσει πάνω στο ιταλικό supercar.

Μάλιστα, ο μάλλον αντιπαθέστατος YouTuber φορά μία στρατιωτική στολή ώστε να ταιριάζει με το όλο σενάριο, αλλά και… τον τόπο του εγκλήματος, κάπου στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος δηλώνει πως δε φοβάται το ενδεχόμενο να τον μηνύσει η Ferrari και όπως θα δείτε συνεχίζει να ξεφτιλίζει το αυτοκίνητο χώνοντας κλαριά και πλυστικά στις εισαγωγές του. Και πολλά άλλα…

Εμείς ευχόμαστε στη Ferrari να προχωρήσουν σε μία γερή καταγγελία περί προϊοντικού εξευτελισμού. Και το πρόστιμο να είναι τόσο μεγάλο που ο YouTuber να χρειαστεί να το αποπληρώσει όχι μόνο όσο κοστίζει η F8 Tributo αλλά και ακόμη περισσότερα. Ήμαρτον, όλα έχουν και ένα όριο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!