NEA

Στους δρόμους η διάδοχος της LaFerrari [video]

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το νέο hypercar της Ferrari αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο του 2024 και θα κατασκευαστεί σε μόλις 599 μονάδες.

Στις εικόνες βλέπουμε ένα πρωτότυπο με έντονο καμουφλάζ και αναλογίες που δεν υπάρχουν σε άλλο αυτοκίνητο της εταιρίας αυτή την στιγμή. Παράλληλα υπάρχει και μία τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ το βλέμμα τραβάνε επίσης οι μεγάλοι αεραγωγοί στο εμπρός μέρος.

Υπάρχει επίσης ένα σήμα για ηλεκτρικό ρεύμα κάτι που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο που βλέπουμε έχει σίγουρα κάποιο υβριδικό σύστημα. Η πισταδόρικη έκδοση XX θα παρουσιαστεί μέσα στο 2026, ενώ το 2027 θα παρουσιαστεί και η ανοιχτή έκδοση που θα κατασκευαστεί σε 199 κομμάτια.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως κάθε δεκαετία η Ferrari παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο που χαρακτηρίζει την εποχή του και σημαδεύει την πορεία της εταιρίας. Κάτι τέτοιο έχει γίνει στο παρελθόν με τις F40, F50, Enzo και LaFerrari. Και τώρα όπως φαίνεται από το video η εταιρία βρίσκεται στις δοκιμές του νέου της hypercar.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!