NEAPINED

Αδειάζει η κλεψύδρα για το νέο VW Touareg

Η πρεμιέρα του κορυφαίου SUV της μάρκας αναμένεται τον Μάιο και το εμπορικό του λανσάρισμα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Την άνοιξη θα παρουσιαστεί το ριζικά αναβαθμισμένο Touareg που στην τρέχουσα γενιά του περνά από το μέσον της ζωής του. Αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με ένα φωτιζόμενο σήμα στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ θα υπάρχει και φωτιζόμενη ρίγα μπροστά.

Στο πρότυπο ενός facelift θα υπάρχουν μικρής έκτασης αναβαθμίσεις, νέοι τροχοί και καινούργιοι χρωματισμοί. Από μπροστά θα υπάρχει μια επανασχεδιασμένη μάσκα με τους προβολείς IQ. Light HD Matrix να αποτελούνται από 19.200 μικρό-διόδους σε κάθε συστοιχία.

To νέο Touareg θα συνεχίσει να διατίθεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στο σαλόνι θα υπάρχουν θα υπάρχουν υλικά ακόμη καλύτερης ποιότητας και μία νέα οθόνη αφής 15 ιντσών.

Με βάση τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία, οι σχεδιαστές του kolesa.ru μας δίνουν μία πρώτη γεύση για την τελική μορφή που θα έχει το νέο Touareg.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!