NEAPINED

Απολαύστε την Lamborghini Huracan Sterrato στα χιόνια [video]

Η Huracán Sterrato επισκέφτηκε ένα χιονοδρομικό κέντρο στις ιταλικές Άλπεις, αποδεικνύοντας την ικανότητά του στο χιόνι και τον πάγο.

Η Sterrato μπορεί να βασίζεται στην Huracan EVO αλλά όπως θα δείτε δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται στα χιόνια. Μάλιστα, σκοπός του βίντεο είναι να προβάλλει το οδηγικό προφίλ Rally που συμπληρώνει τα άλλα δύο (τα Strada και Sport).

Το όλο σύστημα παραμετροποίησης και ελέγχου του σασί ονομάζεται LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics) και η νέα πρόσθετη λειτουργία Rally είναι βελτιστοποιημένη για χώμα και επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση.

Ο V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων αποδίδει μέγιστη ισχύ 610 ίππων και 560 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ., σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση με πίσω μηχανικό διαφορικό.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση σε χαλαρές επιφάνειες, επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα και φτάνει σε τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή των 1.499 Huracán Sterrato ξεκινά αυτόν τον μήνα, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του καλοκαιριού. Τιμή στις 263.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!