NEAPINED

Νέα Fiat Panda και Punto: Σιγοψήνονται… ηλεκτρικά!

Η Fiat έχει περάσει για τα καλά στη μετά-Stellantis εποχή και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα λημέρια που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Στα μικρά αλλά πλέον ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Fiat είναι έτοιμη να παρουσιάσει δύο ολοκαίνουργια ηλεκτρικά μοντέλα, το ένα το 2023 και το άλλο ένα χρόνο πιο μετά, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Stellantis, ο Carlos Tavares.

Το μικρότερο που θα δούμε και νωρίτερα θα βασίζεται πάνω στο Avenger. Θα έχει το σχήμα και το μέγεθος ενός κόμπακτ SUV με αστικές διαστάσεις και πιθανότατα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Panda. Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία.

Όσο για το άλλο ηλεκτρικό που θα ακολουθήσει το 2024 θα βασίζεται και αυτό στα μηχανικά μέρη των Opel Corsa, Peugeot 208 κ.α. Θα είναι ηλεκτρικό καθ θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή της Fiat στην κατηγορία του Punto.

Σε κάθε περίπτωση η Fiat έχει μπει για τα καλά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και αναμένονται πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Μάλιστα, υπάρχουν επίσης σχέδια για αναβίωση του Topolino με βάση το Citroen Ami και για την επιστροφή του Multipla ως αντικαταστάτη κάποια στιγμή του 500Χ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!