NEA

Οι ασφαλιστικές εταιρίες αποφεύγουν τα Range Rover

Αν ζει κανείς στο Λονδίνο και θέλει να έχει ασφαλισμένο το Range Rover του θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Γιατί, όμως;

Υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές από οδηγούς στη Βρετανία που καταγγέλλουν ασφαλιστικές εταιρίες ότι τους ζητούν καπέλο 7.000 ευρώ για ένα Range Rover, ανεβάζοντας τη συνολική του ασφάλιση πάνω από τα 13.000 ευρώ.

Άλλες αναφορές θέλουν τις ασφαλιστικές να έχουν πραγματικά «ξεφύγει» ζητώντας πάνω από 20.000 ευρώ. Μάλιστα, υπήρξαν και περιπτώσεις που ζητήθηκε ασφάλιστρο πάνω 43.000 ευρώ όταν η αξία του αυτοκινήτου δεν ξεπερνούσε τις 56.000 ευρώ.

Ο λόγος είναι ότι το Range Rover είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο στη Βρετανία που βάζουν στο μάτι οι κλέφτες. Και αυτό επειδή τα κλεμμένα Range Rover έχουν ζήτηση στο εξωτερικό. Ολόκληρα ή ως ανταλλακτικά.

Έτσι, όλη αυτή η κατάσταση αποτρέπει τις εταιρίες να ασφαλίζουν Range Rover και για να το αποφύγουν ζητούν εξωφρενικά ασφάλιστρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!