NEAPINED

Η Alfa Romeo λέει αντίο με ένα supercar

Το τελευταίο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης που θα εξελίξει η ιταλική εταιρία θα είναι ένα κεντρομήχανο υψηλών επιδόσεων αντάξιο της εικονιζόμενης 8C.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για την ηλεκτρική Giulia και τις Alfa Romeo που θα δούμε στο μέλλον. Και επειδή από το 2027 και μετά οι Ιταλοί θα πωλούν μόνο ηλεκτρικά μοντέλα ο CEO της μάρκας έχει αρχίσει να μιλά για ένα supercar που πιθανότατα θα δούμε στους δρόμους σε περίπου μία τριετία.

Μάλιστα, ο Imparato υπόσχεται ένα τελευταίο υπεραυτοκίνητο παλιάς σχολής πριν  η Alfa Romeo γίνει ηλεκτρική μάρκα. Ο οποίος δεν θέλει ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής για χρήση σε πίστα, αλλά ένα αυτοκίνητο που θα είναι άνετο στην καθημερινή οδήγηση σε κανονικούς δρόμους.

Το αφεντικό της Alfa αναγνωρίζει ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα δεν είναι δημοφιλές στις μέρες μας, όμως είναι κάτι που πηγάζει από το DNA της μάρκας και θα μπορούσε να σταθεί ως μία κεντρομήχανη 6C. Αυτό που μένει είναι να μάθουμε μέχρι το καλοκαίρι τι έχει αποφασίσει η Stellantis για την τύχη της 6C.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!