NEA

Η Irmscher αναβαθμίζει το Tesla Model Y

Ενδιαφέρον είναι πως το κιτ της Irmscher για το Tesla Model Y μπορεί να αποκτηθεί και εργοστασιακά.

Γεγονός είναι πως το Model Y της Tesla δεν είναι από τα αυτοκίνητα εκείνα που χαρακτηρίζονται ως όμορφα με την πρώτη ματιά. Και αυτό είναι ίσως το στοιχείο που έδωσε στη γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Irmscher, γνωστή κυρίως από τις μετατροπές της σε μοντέλα της Opel, να ασχοληθεί μαζί του.

Το τελικό αποτέλεσμα, κρίνοντας από τις φωτογραφίες, είναι μάλλον θετικό, μιας και το body-kit καταφέρνει να κάνει το Model Y που δυναμικό. Και μάλλον και πιο αρμονικό, κρύβοντας περισσότερο το ύψος του χάρη και στον εμπρός προφυλακτήρα που κατεβαίνει πιο χαμηλά.

Και περιλαμβάνει και έναν αεραγωγό, ενώ το πακέτο ολοκληρώνουν οι φούστες στα μαρσπιέ, αλλά και ο καινούργιος πίσω διαχύτης. Μαζί με τις ζάντες των 20 ιντσών, ενώ ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ μιας σειράς χρωμάτων για το αμάξωμα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!