NEAΔΙΑΦΟΡΑ

H Apoki και το Afeela των Sony-Honda [video]

Βρισκόμαστε προφανώς σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον για την αυτοκινητοβιομηχανία -και τον ίδιο τον άνθρωπο- οπότε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν με τα δεδομένα των νέων εποχών.

Σημεία των καιρών. Από τη μια η συνεργασία δύο γιγάντων της Ιαπωνίας της Sony και της Honda για την δημιουργία του πρώτου κοινού αυτοκίνητου τους, κάτω από τη νέα μάρκα Afeela. Και από την άλλη η Apoki, η… εικονική influencer που κάνει θραύση στην Κορέα και όχι μόνο.

Όλα αυτά συνδέονται σε ένα video clip όπου το πρώτο αυτοκίνητο των Sony-Honda -ή της Afeela αν προτιμάτε- θα βρεθεί σε ένα virtual περιβάλλον σε ένα τραγούδι της εικονικής Apoki.

Το κλιπάκι θα παρουσιάσει το πρώτο τραγούδι της Apoki για τη χρονιά με τον τίτλο “Mood V5” και οι δύο μεγάλες εταιρίες θεώρησαν ως ιδανική ευκαιρία για να διαφημίσουν το αυτοκίνητό τους (το οποίο όμως ακόμα δεν υπάρχει…).

Και αν έχετε αρχίσει να μπερδεύστε λιγάκι (και προφανώς δεν είστε πάνω από 20 ετών για να σας συμβαίνει κάτι τέτοιο…), η Apoki είναι η κορυφαία influencer της Κορέας και της K-Pop τα τελευταία χρόνια.

Το όλο σχέδιο γίνεται προφανώς μέσα στους υπολογιστές και τα προγράμματα CGI. Όμως ανοίγουν ένα εντελώς νέο πεδίο στην αυτοκίνηση, το οποίο μάλλον οι παραδοσιακοί κατασκευαστές θα πρέπει να προσεγγίσουν και να προσαρμοστούν. Για να μη χάσουν το «τρένο»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!