ΑΓΩΝΕΣ

GP Μπαχρέιν: Στον Max Verstappen η πρώτη pole της σεζόν!

Στις πρώτες κατατακτήριες της χρονιάς ο παγκόσμιος πρωταθλητής Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός. Ακολούθησε ο Perez, πιο πίσω οι Ferrari των Leclerc και Sainz.

Στα πρώτα χρονομετρημένα είδαμε πως τα φαβορί για φέτος αναμένονται οι Red Bull και Ferrari. Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο πριν τελειώσει το Q3 ο Leclerc δεν βγήκε στην πίστα επειδή θεώρησε πως είναι καλύτερα αύριο στον αγώνα να ξεκινήσουν από τις θέσεις 3 και 4 με φρέσκα ελαστικά παρά από τις πρώτες με ήδη φορεμένα Pirelli.

Εντυπωσιακές και πολύ γρήγορες έδειξαν πως είναι οι Aston Martin με τον Alonso να νιώθει πολύ πιο άνετα από ότι πέρυσι στην Alpine. Οι Mercedes έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με τον Russell να έχει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο και τον Hamilton να ακολουθεί.

Παρακάτω η σειρά κατάταξης και εκκίνησης. Αύριο το απόγευμα στις 17:00 ο αγώνας στο Μπαχρέιν από το ανοιχτό κανάλι του ANT1.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!