NEA

Ένα Suzuki Jimny με ειδικό βάρος

Το εικονιζόμενο Jimny θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες της έκδοσης GLX και έχει διάφορα ρετρό στοιχεία και βαφές στο αμάξωμα με κλασικούς χρωματισμούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μία επετειακή έκδοση για το Jimny που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο μικρό 4×4. Και παρά το γεγονός πως στην Ευρώπη έχει σταματήσει να εισάγεται λόγω εκπομπών ρύπων (διατίθεται μόνο η επαγγελματική του έκδοση), σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου ζει και βασιλεύει.

Έτσι, η Suzuki για να γιορτάσει την άκρως πετυχημένη πορεία του Jimny ανακοίνωσε μία επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής, με το όνομα Jimny Heritage. Η οποία πέρα από τα ρετρό χρώματα έχει αλουμινένιες ζάντες 15 ιντσών και αποκλειστικά μηχανικό κιβώτιο.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως το Jimny λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1970 και έκτοτε αποτελεί ένα εργαλείο για τους επαγγελματίες και την τέλεια επιλογή για τους lifestyles.

Τα καλά νέα είναι πως το Jimny θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμη αφού πρόσφατα παρουσιάστηκε η πεντάθυρη έκδοσή του. Μάλιστα, μετά το 2025 θα το δούμε ξανά στην Ευρώπη όπου θα πωλείται ως τετρακίνητο ηλεκτρικό Jimny με ένα μοτέρ ανά άξονα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!