NEA

Αντίστροφη μέτρηση για το Kia EV9

Για πρώτη φορά το είδαμε το Νοέμβριο του 2021 ως πρωτότυπο, όμως πλέον έφθασε η ώρα να αρχίσει να εμφανίζεται μπροστά μας η έκδοση παραγωγής.

Η πλήρης αποκάλυψη θα γίνει μέσα στο Μάρτιο, όμως μέχρι τότε η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video-teaser μέσα από το οποίο παίρνουμε μία πρώτη γεύση για το νέο ηλεκτρικό της κορεάτικης εταιρίας.

Κρίνοντας από τις εικόνες που βλέπουμε θα πρόκειται για ένα μεγάλο SUV, με μεγάλες κάθετες επιφάνειες και έναν άκρως εντυπωσιακό εμπρός μέρος χάρη στα πολύ φουτουριστικά φωτιστικά σώματα.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά του στοιχεία, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα μοιράζεται το ίδιο ηλεκτρικό υπόβαθρο με το EV6. Για περισσότερα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες ακόμα ημέρες, καθώς η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι θα το λανσάρει και επίσημα πριν φύγει ο Μάρτιος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!