NEAPINED

Δείτε δύο Ferrari να εκτοξεύονται έξω από μια βίλα [video]

Το περιστατικό καταγράφηκε προχτές με πρωταγωνιστές δύο οδηγούς Ferrari να ξεχνούν πως δεν κινούνται μέσα σε μία πίστα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα οι οδηγοί των δύο Ferrari είναι από το Βέλγιο και πιθανότατα να είχαν επισκεφτεί την Ιταλία για να κάνουν τις διακοπές τους.

Κάποια στιγμή και ενώ οδηγούσαν στην Ανκόνα της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην ακριβή περιοχή Οσίμο είπαν να κάνουν μία κόντρα μεταξύ τους. Με ηλικία 50 και 54 ετών, ο ένας οδηγούσε την κόκκινη 296 GTB Assetto Fiorano και ο άλλος την μπλε F12berlinetta.

Όπως θα δείτε μία κάμερα ασφαλείας έξω από τη βίλα καταγράφει τη στιγμή που η κόκκινη Ferrari βγαίνει τελείως εκτός της στροφής, να χτυπά στο κράσπεδο και να απογειώνεται. Λίγο μετά ακολουθεί και η μπλε Ferrari, η οποία έκανε ένα ακόμη μεγαλύτερο άλμα θυμίζοντας κάτι από την δόξα των Dukes.

Ευτυχώς, κανείς από τους δύο αφελείς οδηγούς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά όπως θα δείτε η μπλε Ferrari κάηκε ολοσχερώς, ενώ και η κόκκινη πιθανότατα θα καταλήξει για ανταλλακτικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές τις διακοπές θα τις θυμούνται για πάντα.



Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!