NEAPINED

H Hyundai δεν θα σταματήσει να κατασκευάζει μικρά μοντέλα

Αν και αρκετοί κατασκευαστές εγκαταλείπουν τις μικρές κατηγορίες για χάρη των ηλεκτρικών η κορεάτικη εταιρία θα παραμείνει για πολύ ακόμη σε αυτή την κατηγορία.

Οι κανονισμοί Euro 7 που θα ισχύσουν αργότερα αυτή τη θα ανεβάσουν κατά πολύ τις τιμές τους. Και για αυτό το λόγο όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες είναι πιθανό να εγκαταλείψουν τα μικρά αυτοκίνητά με κινητήρες εσωτερικής καύσης ή να τα μετατρέψουν σε ηλεκτρικά.

Ωστόσο, παρά και την κυριαρχία των SUV, η Hyundai επιβεβαίωσε τα σχέδια για νέα μοντέλα i10, i20 και i30. Άλλωστε, το πλάνο της Hyundai για τον μετασχηματισμό της σε αμιγώς ηλεκτρική μάρκα θα ισχύσει από το 2035 και μετά.

Αν και η Hyundai σκοπεύει να επιμείνει στα μικρά αυτοκίνητα προς το παρόν, το μέλλον μοιάζει δύσκολο για τα συμβατικά μοντέλα στη Γηραιά Ήπειρο. Πιθανόν, οι νέοι αυστηροί κανονισμοί να μας στερήσουν μοντέλα όπως το i30N στην Ευρώπη. Πάντως, οι Κορεάτες έχουν ήδη δρομολογήσει ένα ηλεκτρικό Kona N.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!