NEA

Τη μεγαλύτερη ηλιοροφή θα έχει το νέο Renault Espace

Το Espace μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο SUV που θα έχει όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις. Μαζί και την μεγαλύτερη ηλιοροφή στην παγκόσμια αγορά!

Η μεγάλη γυάλινη οροφή θα καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια πάνω από τα κεφάλια των επιβατών για να προσφέρει την αίσθηση της ελευθερίας, όπως αναφέρει η γαλλική εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Το μήκος της θα φθάνει τα 1,33 μέτρα και το πλάτος της τα 84 χιλιοστά, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερα φωτεινό σαλόνι, ακόμα και για τους πίσω. H ηλιοροφή (πιθανότατα θα είναι προαιρετική) θα είναι ένα από τα πολλά στοιχεία διαφοροποίησης για το νέο Espace που από MPV θα γίνει SUV για να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Renault.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το μήκος του αμαξώματος θα είναι στα 4,72 μέτρα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι 20 εκατοστά μακρύτερο από το Austral, αλλά και 14 λιγότερα από το απερχόμενο Espace. Σχεδιαστικά θα υιοθετηθούν στοιχεία από το Austral.

Περισσότερα θα ξέρουμε στις 28 Μαρτίου με την πλήρη αποκάλυψη του γαλλικού SUV. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην Ελλάδα αναμένεται από το νέο έτος αφού μέσα στο 2023 θα λανσαριστεί το ανανεωμένο Clio και αργότερα το Captur.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!