NEA

Αλλαγή πλεύσης για την επόμενη BMW X2

Η X2 είναι ένα από τα πιο ελκυστικά κόμπακτ SUV με σπορτίφ προσανατολισμό και με crossover πρόσημο.

Ωστόσο, η επόμενη γενιά του μοντέλου θα έχει περισσότερο το στιλ ενός SUV και θα προσεγγίζει εκείνο των μεγαλύτερων X4 και X6.

Στην εικονιζόμενη φωτογραφία βλέπετε την προσέγγιση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή με το προσωνύμιο germanyfinest43, ο οποίος βασίζεται στα αυτοκίνητα δοκιμών που κυκλοφορούν.

Και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η νέα γενιά θα έχει έναν πιο luxury χαρακτήρα, με πιο έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος και μία μεγάλη μάσκα μπροστά.

Στο εσωτερικό θα υιοθετηθεί το ταμπλό με τις δύο οθόνες που βρίσκονται πίσω από μία ενιαία κυρτή επιφάνεια, ακριβώς όπως στη νέα X1. Η νέα X2 λογικά λανσαριστεί μέσα στο 2024 και ίσως να παρουσιαστεί λίγο νωρίτερα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!