NEA

Έλεγχοι της τροχαίας για παράνομα παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη συνολικά οκτώ (8) ατόμων, εκ των οποίων οι πέντε (5) παραλάμβαναν τα οχήματα και τρεις (3) ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, βραδινές ώρες της 10 προς 11-3-2023 πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες εξορμήσεις από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους σε περιοχές του Κέντρου της πόλεως των Αθηνών και της Κηφισιάς.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη συνολικά οκτώ (8) ατόμων, εκ των οποίων οι πέντε (5) παραλάμβαναν τα οχήματα και τρεις (3) ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε δημόσιους χώρους (οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ.). Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες, για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!