NEAPINED

Togg T10X: Τσουχτερή η τιμή τούρκικου ηλεκτρικού SUV

Η Togg ανακοίνωσε την τιμή του πρώτου made in Turkey αυτοκινήτου με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στα τέλη του μήνα.

Μάλιστα, επειδή η λίστα αναμονής είναι μεγάλη και η παραγωγή μικρή για τον πρώτο χρόνο, η επιλογή των πελατών δεν θα γίνει με χρονική σειρά αλλά με κλήρωση.

Το T10X θα είναι εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και αυτονομία επιπέδου 2, ενώ αποτελεί το πρώτο βήμα για την παρουσίαση άλλων πέντε νέων μοντέλων μέχρι το 2030.

Όσο για την τιμή πώλησης η βασική έκδοση κοστίζει από 46.780 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση με ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 218 ίππων με μία μπαταρία 52,4 kWh να προσφέρει αυτονομία για πάνω από 300 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την Togg.

Θα υπάρχει και μία ακριβότερη έκδοση που θα κοστίζει πάνω από τις 60 χιλιάδες ευρώ. Θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία στις 88,5 kWh όπου η αυτονομία θα ξεπερνά με μία φόρτιση τα 500 χιλιόμετρα.

Από τις αρχές του 2024 θα είναι διαθέσιμη και τετρακίνητη έκδοση με δύο μοτέρ και με ισχύ 435 ίππων με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 4,8 δεύτερα.

Το τουρκικό SUV είναι πανάκριβο αν σκεφτεί κανείς πως το VW ID.4 ξεκινά στην τουρκική αγορά απο τις περίπου 35.000 ευρώ και κορυφώνεται στις 46.065 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!