NEAPINED

Ποιος πετρελαϊκός όμιλος πουλάει τα πρατήρια καυσίμων λόγω ηλεκτροκίνησης;

Η TotalEnergies ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα πουλήσει σχεδόν 1.600 πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία και την Ολλανδία στον καναδικό όμιλο διανομής τροφίμων και καυσίμων Couche-Tard, για να προετοιμαστεί καλύτερα για το τέλος των πωλήσεων θερμικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2035.

Η ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα μέσα Φεβρουαρίου που προβλέπει την απαγόρευση των πωλήσεων νέων θερμικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2035, ιδίως προς όφελος της ανάπτυξης ηλεκτρικών οχημάτων «ενθαρρύνει την TotalEnergies να λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των δικτύων της στην Ευρώπη.

 θα βρεθούν αντιμέτωποι με απώλεια του εισοδήματός τους που σχετίζεται με τα καύσιμα, ενώ τα ηλεκτρικά οχήματα θα επαναφορτίζονται κυρίως στο σπίτι ή στη δουλειά και λιγότερο στα πρατήρια», εξηγεί ο πετρελαϊκός κολοσσός σε δελτίο Τύπου.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!