NEA

Δεν θα πιστεύετε πόσο κάνει ένας προσομοιωτής της Red Bull

H εταιρία που το κατασκευάζει ονομάζεται Memento Exclusives και είναι δημιούργημα ενός πρώην μηχανικού της Honda στην Formula 1.

Ακόμη και έτσι, ακόμη και αν πρόκειται για τον απόλυτο προσομοιωτή οδήγησης για τους φανατικούς φίλους της Formula 1, το ποσό των 113.000 ευρώ ξεπερνά κάθε φαντασία.

Διότι με αυτό το ποσό μπορεί κανείς να αγοράσει ένα πραγματικό σπορ μοντέλο και να ζήσει το όνειρο του στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν να έχουν ασφαλείς εμπειρίες σε ψηφιακό περιβάλλον.

Για αυτούς υπάρχει το RB18 Show Car Simulator το οποίο υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και ότι πιο κοντινό μπορεί να ζήσει κανείς στην εμπειρία οδήγησης ενός μονοθεσίου της Formula 1.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί είναι κατευθείαν από την ομάδα της Red Bull ώστε τα πάντα να μεταφέρονται όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη πιστότητα από τις πίστες… στα play-rooms. Οι ενδιαφερόμενοι σημειώστε πως υπάρχει και βασική έκδοση με μόλις… 85.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!