NEA

Που έφτιαξε κατάστημα η Lego για να πουλήσει το νέο κιτ Defender 90;

Μπορεί πολλοί να μην έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα Defender, ωστόσο μπορεί να αποκτήσουν το νέο κιτ Defender 90 που θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στα καταστήματα Lego στην τιμή των 239,9 δολαρίων.

H εταιρεία παιχνιδιών λάνσαρε ένα κιτ Technic του Defender 2020 το 2019. Έχει μήκος 32 εκατοστά, πλάτος 16 και ύψος κοντά στα 17. Το κιτ αποτελείται από πάνω από 2.500 κομμάτια.

 Τα χαρακτηριστικά περιλάμβαναν ένα διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων ταχυτήτων, τετρακίνηση, λειτουργική ανάρτηση, λειτουργικό βαρούλκο και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα. Ωστόσο, αυτό το μοντέλο είναι πλέον εκτός παραγωγής αφού βασίζεται σε ένα Land Rover Defender του 1983-2016.

Μάλιστα για την κυκλοφορία αυτού του μοντέλου, η εταιρεία οδήγησε ένα φωτεινό κίτρινο Defender σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία στα Highlands της Σκωτίας και το μετέτρεψε σε ένα μικροσκοπικό κατάστημα Lego.

Η μάρκα προκάλεσε την ορειβάτη Raha Moharrak και τον Σκωτσέζο τυχοδιώκτη Aldo Kane να φτάσουν εκεί. Όπως μπορείτε να δείτε το κιτ έχει εντυπωσιακή λεπτομέρεια και διαθέτει όλα τα απαραίτητα που μπορεί να έχει ένα γνήσιο 4×4 για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Όπως μία σχάρα οροφής με τα εργαλεία, ένα σνόρκελ για να ανασαίνει ο κινητήρας στα υδάτινα περάσματα, έναν «εργάτη» μπροστά για να ξεκολλά από τα δύσκολα σημεία, ένα πυροσβεστήρα και πολλά άλλα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που δείχνει την… οδύσσεια της κατασκευής.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!