NEA

Peugeot 2008: Οσονούπω το φρεσκάρισμα


Το δημοφιλές 2008 θα περάσει από μία αισθητική αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση αποκτώντας ήπια υβριδικές εκδόσεις κινητήρων.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουμε δει από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα 2008 που δοκιμάζονται σε δημόσιους δρόμους, στο αμάξωμα οι επεμβάσεις θα είναι μάλλον περιορισμένες ε μικρές διαφοροποιήσεις στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τη μάσκα και τον προφυλακτήρα.

Κάτι ανάλογο θα δούμε να συμβαίνει και στην καμπίνα με αναβαθμίσεις περιορισμένης έκτασης, πέρα από μικρές βελτιώσεις στον διάκοσμο και ενίσχυση του ψηφιακού πακέτου.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές θα αφορούν την γκάμα των κινητήρων. Ο 1.2 PureTech θα αποκτήσει mild hybrid σύστημα, με απόδοση 100 και 130 ίππους, συνεπικουρούμενη με έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων. Σύμφωνα με την εταιρία αυτό θα βελτιώσει την οικονομία και τις εκπομπές ρύπων κατά 15%.

Το ηλεκτρικό e-2008 θα ανέβει από τους 136 στους 156 ίππους. Αξιοσημείωτο είναι πως η Peugeot πρόκειται να παρουσιάσει φέτος τις ηλεκτρικές εκδόσεις των 3008 και 5008. Όσο για το ανανεωμένο 2008 θα ανακοινωθεί σε μερικούς μήνες για να κυκλοφορήσει αρχές 2024.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!