NEAPINED

Νέα Porsche Cayenne: O εσωτερικός της κόσμος

Στη Σαγκάη θα παρουσιαστεί η αναβαθμισμένη εκδοχή της Cayenne προς τα τέλη του Απριλίου για να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη προς τα τέλη του έτους.

Στο πρότυπο ενός facelift οι αλλαγές στο αμάξωμα της νέας Cayenne ίσως να είναι πιο διακριτικές. Προφανώς, για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της Porsche να επέλεξαν να μας αποκαλύψουν πρώτα το ολοκαίνουργιο ταμπλό με τις τρεις εντυπωσιακές οθόνες.’

Νέο είναι το πολύ-λειτουργικό τιμόνι, ενώ μία από τις πιο χτυπητές διαφορές είναι πως έχει καταργηθεί ο παραδοσιακός επιλογέας. Ο οποίος έχει αντικατασταθεί από έναν διακόπτη που δεν βρίσκεται σε κάποιο μοχλοβραχίονα, σε στιλ αλά Mercedes, αλλά δεξιά και πίσω από το τιμόνι και πάνω στο ταμπλό.

Στο κέντρο υπάρχει μία touch-screen με διαγώνιο 12,3 ιντσών και χαμηλότερα μία σειρά από απτικούς και φυσικούς διακόπτες. Ο πίνακας οργάνων είναι στις 12,6 ίντσες, ενώ μπροστά από τον συνοδηγό υπάρχει μία ακόμη οθόνη 10,9 ιντσών. Η οποία όμως έχει ένα ειδικό φιλμ που δεν επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει τίποτα, π.χ. όταν ο συνοδηγός βλέπει ταινία ή παίζει κάποιο παιχνίδι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!