NEA

Κλέφτες δεν ήξεραν να οδηγούν με χειροκίνητο κιβώτιο [video]

Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά στις ΗΠΑ καταγράφηκε μία απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου, η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Γιατί;

Επειδή πολύ απλά οι κλέφτες δεν ήξεραν να οδηγούν αυτοκίνητα με χειροκίνητα κιβώτια. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δύο νεαροί πλησιάζουν απειλητικά ένα παλιό Subaru και εξαναγκάζουν τον οδηγό να βγει από αυτό.

Ωστόσο, προς μεγάλη τους έκπληξη το αυτοκίνητο δεν έχει αυτόματο κιβώτιο (όπως το συντριπτικό ποσοστό στις ΗΠΑ) και δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Με τον χρόνο να κυλά αποφασίζουν να το εγκαταλείψουν και να τα βάζουν με την τύχη τους που δεν ξέρουν να οδηγούν με τρία πεντάλ.

Αλλά ήταν ακόμη πιο άτυχοι (ένας 16χρονος και ένας 17χρονος) αφού συνελήφθησαν αργότερα από την αστυνομία. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην Πολιτεία του Μέριλαντ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!