NEA

Τι σημαίνει ο αριθμός στο Tοgg του Ερντογάν;

Ανάμεσα στα ισχυρά χαρτιά του προεκλογικού αγώνα του Ερντογάν είναι και η τουρκική εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο Ερντογάν κάνει τα πάντα για να καταφέρει να περάσει και από αυτές τις εκλογές. Στέλνει από χαιρετιστήρια μηνύματα στην εθνική επέτειο της χώρας μας, μοιράζει λεφτά στον λαό, τάζει αυξήσεις και προτάσσει την επιχειρηματικότητα και το μέλλον της Τουρκίας ακόμη και μέσω της Togg.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως η Togg δεν είναι μία εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικά για τον λαό, αφού το φτηνότερο της μοντέλο είναι ακριβότερο ακόμη και από ένα Tesla. Πάντως, ο Τούρκος πρόεδρος φρόντισε να καβατζώσει ένα Togg T10X, το οποίο του παραδόθηκε από την εταιρεία σε μία ειδική εκδήλωση.

Όσο για την TOGG, έχει υψηλές φιλοδοξίες, με στόχο έως το 2030 την παραγωγή 1 εκατομμυρίου οχημάτων που θα τοποθετούνται σε πέντε κατηγορίες.

Εντύπωση προκάλεσε και ο αριθμός κυκλοφορίας «2071» του ηλεκτρικού SUV. Διόλου τυχαίος αφού πριν από μία χιλιετία, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1.071, οι Σελτζούκοι Τούρκοι κατάφεραν στην μάχη του Μαντζικέρτ την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!