NEA

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα εποχή της Lancia

Μετά την παρουσίαση του νέου λογότυπου, το επόμενο βήμα για την Lancia θα γίνει στις 15 Απριλίου.

Τότε θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο ενός από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της μάρκας που θα έχει επιρροές από τη Stratos. Η οποία είχε σχεδιαστεί για να πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Ωστόσο, η αναβίωση της θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Με βάση τα teasers που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μπορούμε να πούμε πως τα πίσω φώτα θα παραπέμπουν σε αυτά της διάσημης προγόνου. Θα υπάρχει μια στρογγυλή ηλιοροφή που θα εξασφαλίζει πλεονεκτήματα σε σχέση με μια συμβατική.

Παράλληλα το πρωτότυπο θα αποτελεί μια πρόγευση των αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων παραγωγής της μάρκας.

Του καινούργιου Y που θα παρουσιαστεί το 2024 έχοντας πολλά κοινά με το Fiat 500e, της λιμουζίνας που θα κάνει την εμφάνισή της το 2026 και φυσικά της καινούργιας Delta το 2028.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η Stellantis είναι αποφασισμένη να αναβιώσει την Lancia, η δραστηριότητα της οποίας εδώ και πολλά χρόνια περιορίζεται στην Ιταλία και σε ένα νέο μοντέλο, το Y.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!