ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H DS του Fantomas επιστρέφει [video]

Για να τιμήσει τα εγκαίνια της έκθεσης «On the move with Louis de Funès» η DS Automobiles αποκαλύπτει το σχέδιό της για ένα πρωτότυπο εμπνευσμένο από το ιπτάμενο αυτοκίνητο της ταινίας «Fantomas Unleashed».

Το Γαλλικό Μουσείο Αυτοκινήτου και η Συλλογή Schlumpf γιορτάζουν τα εμβληματικά αυτοκίνητα από τις ταινίες του Louis de Funès με μια έκθεση που ξεκίνησε από τις 5 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Νοεμβρίου 2023.

Η έκθεση συγκεντρώνει μοντέλα αυτοκινήτων που εμφανίζονται στις ταινίες, όπως το εν λόγω DS, αφίσες, φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τμήματα από τα σκηνικά και τα κοστούμια των πρωταγωνιστών.

Η DS Automobiles συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή, δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο που είναι μια σύγχρονη προσαρμογή του DS από το «Fantomas Unleashed».

Μαζί με τον Jean Marais, τον Louis de Funès και τη Mylène Demongeot, το DS ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του δεύτερου μέρους της τριλογίας Fantomas και έχει μείνει στην ιστορία, κυρίως για την κατάβαση από τον Βεζούβιο σε χορογραφία του Rémy Julienne, καθώς και την τελευταία απόδραση του Fantomas με το ιπτάμενο DS, με τα πτυσσόμενα φτερά.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!