NEA

Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό χρώμα για τις Ferrari; Εσεις τι θα επιλέγατε;

Ας πούμε ότι έχουμε λύσει όλα μας τα οικονομικά προβλήματα και έχουμε καταλήξει στην αγορά μιας Ferrari. Τι μένει; να επιλέξουμε το χρώμα αυτής! Εσεις τι θα επιλέγατε; Πάντως το θεωρούμενο ως ένα από τα καλύτερα χρώματα βαφής της Ferrari είναι το Rosso Corsa, καθώς καταλαμβάνει αναμφισβήτητα την πρώτη θέση στη λίστα με τα χρώματα που ξεχωρίζουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του dupontregistry.com.

Αυτή η εντυπωσιακή και έντονη κόκκινη απόχρωση, το Rosso Corsa,  αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα χρώματα βαφής της Ferrari όλων των εποχών. Είναι ενδιαφέρον ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έως και το 85% όλων των Ferrari που παράγονται ήταν βαμμένα σε κόκκινο, υπογραμμίζοντας την τεράστια δημοτικότητα αυτής της απόχρωσης. Ακόμη και τα θρυλικά μοντέλα όπως το 288 GTO ήταν αποκλειστικά διαθέσιμα σε κόκκινο χρώμα. Μόλις το 2018, το ντεμπούτο παράδειγμα της νέας Ferrari 488 Pista αποκαλύφθηκε με την εντυπωσιακή απόχρωση Rosso Corsa.

Αυτό το αγωνιστικό κόκκινο εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή σε έναν κατάλογο χρωμάτων. Δεν είναι όμως το μόνο. Και άλλες χρωματικές επιλογές Ferrari έχουν αποκτήσει δυναμική με τα χρόνια. Ας τα δούμε λοιπόν:

Giallo Modena

Το Giallo Modena είναι μια φωτεινή απόχρωση του κίτρινου που λαμπυρίζει στον ήλιο. Τονίζει κάθε καμπύλη και χαρακτηριστικό, γεγονός που το καθιστά ένα από τα καλύτερα χρώματα βαφής Ferrari όλων των εποχών.

Viola Hong Kong

Το Viola Hong Kong είναι ένα μοναδικό, σκούρο μωβ χρώμα. Δίνει μια αίσθηση επιστημονικής φαντασίας με μια φουτουριστική ατμόσφαιρα.

Verde British Racing

Το Verde British Racing είναι ένα πολύ βαθύτερο, σκούρο βρύα-πράσινο χρώμα. Φαίνεται υπέροχο τόσο σε παλαιότερα όσο και σε νεότερα μοντέλα.

Rosso Scuderia

Το Rosso Scuderia είναι κόκκινο με πορτοκαλί τόνο. Ένα από τα πιο εκκεντρικά χρώματα για Ferrari που μας παραπέμπει και σε κάτι από Lamborghini.

Rosso Corsa

Όταν σκέφτεστε τη Ferrari, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το κόκκινο. Αλλά, όχι ένα οποιοδήποτε κόκκινο, αυτό πρέπει να είναι το Rosso Corsa. Λοιπόν, γιατί τα περισσότερα Ferrari είναι κόκκινα; Στις πρώτες μέρες των αγώνων αυτοκινήτου, η FIA απαιτούσε όλα τα ιταλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Grand Prix να είναι κόκκινα.

Nero DS Opaco

Το Nero DS Opaco είναι ένα μαύρο ματ και ένα από τα πιο εντυπωσιακά ονόματα χρωμάτων Ferrari. Δίνει μία άγρια και επιθετική ομορφιά.

Nero Daytona

Το Nero Daytona είναι ένα βαθύ, κομψό και εντυπωσιακό μαύρο. Συνδυάζεται υπέροχα με λευκές και κίτρινες πινελιές.

Grigio Silverstone

Το Grigio Silverstone είναι πιο σκούρο γκρι που δίνει στο αυτοκίνητο μια πιο τρομακτική… εμφάνιση.

Grigio Ferro

Το Grigio Ferro είναι ένα εντυπωσιακό γκρι με ανακλαστικές ιδιότητες. Ταιριάζει πολύ με κίτρινες, μαύρες ή ασημί πινελιές.

Giallo Triplo Strato

Το Giallo Triplo Strato είναι μια πιο σκούρα απόχρωση του κίτρινου, με μια ελαφριά νότα πορτοκαλί απόχρωσης.

Blu Tour De France

Το Blu Tour De France είναι ένα κλασικό, ελαφρώς πιο ανοιχτό μπλε που ταιριάζει τόσο με μαύρο όσο και με ασημί τόνους.

Blu Swaters

Το Blu Swaters είναι μια πιο σκούρα απόχρωση του μπλε με μοβ τόνο. Έχει βάθος και κομψότητα, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της Ferrari

Blu Abu Dhabi

Το Blu Abu Dhabi είναι μια φωτεινή, βασιλική απόχρωση του μπλε που λάμπει στον ήλιο. Έχει μια εκπληκτική κομψότητα και ταιριάζει με λευκές πινελιές.

Bianco Italia

Το Bianco Italia είναι ένα λευκό χρώμα με μια νότα γκρι. Εκπέμπει ελαφρώς αυτό το «μαργαριτάρι αποτέλεσμα».

Bianco Avorio

Το Bianco Avorio είναι ένα κρεμ, λευκό χρώμα που μπορείτε να δείτε σε κλασικά μοντέλα όπως το 599 GTO. Είναι μια από τις πιο εξελιγμένες χρωματικές επιλογές της Ferrari.

Azzurro La Plata

Το Azzurro La Plata είναι μια φωτεινή απόχρωση του μπλε και μια αξέχαστη επιλογή στη λίστα χρωμάτων της Ferrari. Το όνομα του χρώματος πιθανότατα προέρχεται από το γαλαζοπόδι, ένα θαλασσοπούλι που κατάγεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Argento Nurburgring

Το Argento Nurburgring είναι ένα ανοιχτό ασημί χρώμα που φαίνεται καλό με μαύρες πινελιές. Βελτιώνει το περίγραμμα του οχήματος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!