NEA

Πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετοιμάζει η Toyota;

Ακόμη και η Toyota δεν μπορεί να αγνοήσει τις εξελίξεις και ετοιμάζει 16 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά μέχρι το 2026.

Αν και η εταιρία θα συνεχίσει να έχει παρουσία σε όλους τους τύπους των κινητήρων, όπως με το ολοκαίνουργιο C-HR, θα δώσει πλέον μεγαλύτερη έμφαση στα αμιγώς ηλεκτρικά. Για αυτό η Toyota σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο και αυτόνομο τμήμα για την εξέλιξη των ηλεκτρικών της μοντέλων.

Τα νέα ηλεκτρικά θα είναι εντελώς διαφορετικής γενιάς με διαφορετικά πλαίσια και μπαταρίες νέας τεχνολογίας. Ήδη η ιαπωνική εταιρία έχει δείξει μερικά από αυτά τα πρωτότυπα ηλεκτρικά, τα οποία σιγά-σιγά θα περάσουν στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πρόσφατα, η Toyota παρουσίασε μία νέα στρατηγική για τη στροφή της προς την ηλεκτροκίνηση, έχοντας πλέον επικεφαλής έναν άνθρωπο που πιστεύει περισσότερο σε αυτή την τάση. Ο νέος CEO της εταιρίας Koji Sato έβαλε ως στόχο τις πωλήσεις 1,5 εκατομμυρίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων ετησίως έως το 2026.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!