NEAPINED

Πότε έρχεται το νέο Toyota C-HR

Μετά το Prius το επόμενο σημαντικό μοντέλο για την Toyota που θα παρουσιαστεί μέσα στη νέα χρονιά είναι το C-HR. Λανσάρισμα από τις αρχές 2024.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς καθώς και της ελληνικής δεν είναι άλλο από το πλήρως υβριδικό C-HR. Το οποίο θα συνεχίσει να είναι και στη νέα του γενιά, πλαισιωμένο από μία plug-in εκδοχή του.

Όσο για μία ηλεκτρική, πιθανότατα να μην υπάρξει μία αντίστοιχη έκδοση, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο της γκάμας «Beyond Zero» που θα το δούμε το 2025. Άλλωστε, η πρώτη EV εισβολή της Toyota στα ηλεκτρικά με το bZ4X δεν ανταποκρίνεται εμπορικά και έχει αποσπάσει απογοητευτικές κριτικές.

Σχετικά με το νέο C-HR έχουμε δει κάποια πρώτα δείγματα μέσα από το πρωτότυπο C-HR Prologue. Τώρα, οι συνάδελφοι από το kolesa.ru μας παρουσιάζουν μια πιο κοντινή προσέγγιση που κρατά το φουτουριστικό σχήμα. Άλλωστε, αυτό είναι και το πιο δυνατό στοιχείο του αυτοκινήτου.

Το κουπέ αμαξώματος τονίζεται από την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος, ενώ πιθανότατα θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι χειρολαβές στο πάνω μέρος των πίσω θυρών. Η καμπίνα θα είναι πιο ευρύχωρη αφού το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο, αλλά δίχως απαραίτητα να σημαίνει πως θα είναι μεγαλύτερο και το μεταξόνιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!