NEAPINED

Κουκλάρα η Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante

Η ανοιχτή Aston Martin με το προσωνύμιο Volante θα κατασκευαστεί σε μόλις 199 αυτοκίνητα.

Στις αρχές του χρόνου η βρετανική φίρμα είχε παρουσιάσει την κορυφαία εκδοχή της DBS. Την 770 Ultimae που θα παραχθεί σε μόλις 300 μονάδες.

Τώρα, έφτασε και η ώρα της ανοιχτής Volante. Σχεδιαστικά διατηρεί την αισθητική της κουπέ έκδοσης, χωρίς όμως την οροφή. Κάτι που την αναδεικνύει ως ένα από τα πιο όμορφα κάμπριο της αγοράς σήμερα.

Στο πακέτο προσφέρεται και ένα σετ από τέσσερις δερμάτινες βαλίτσες, ενώ υπάρχουν δεκάδες και πανάκριβες δυνατότητες εξατομίκευσης. Την προσοχή τραβούν και οι ζάντες 21 ιντσών που θυμίζουν εκείνες της Valkyrie, με ελαστικά Pirelli P Zero, 265/35 R21 εμπρός και 305/30 R21 πίσω.

Το ανοιχτό supercabrio εφοδιάζεται με έναν V12 χωρητικότητας 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και 900 Nm ροπής. Τα δυσάρεστα νέα είναι πως η ζήτηση έχει ήδη καλύψει σχεδόν όλη την παραγωγή της και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!