NEA

Στο φως 230 πολύ σπάνια αυτοκίνητα [video]

Στην Ολλανδία αποκαλύφθηκε μία αποθήκη που κρύβει έναν παράδεισο από παλιά, σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή που βλέπουμε στο video. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλειστό υπόστεγο στην Ολλανδία, μέσα στο οποίο βρίσκονται πάνω από 230 αυτοκίνητα.

Ο ιδιοκτήτης τους ονομάζεται Palmen και είναι συλλέκτης εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Ξεκίνησε με μία Lancia και στη συνέχεια άρχισε να προσθέτει αυτοκίνητα όντας παράλληλα και επαγγελματίας αντιπρόσωπος σε σπάνιες μάρκες.

Μέσα στα αυτοκίνητα αυτά βρίσκονται κάποια πολύ σπάνια μοντέλα, από όλες τις φημισμένες ιταλικές μάρκες, αρκετά γερμανικά, Βρετανικά και Αμερικάνικα. Ανάμεσά τους υπάρχουν και μάρκες που είναι άγνωστες σήμερα όπως Tatra, Monica, Moretti, Matra, Alvis, Imperia και Villard.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση, καθώς ο ιδιοκτήτης τους τα φρόντιζε και τα εκκινούσε και τους κινητήρες τους για να μην ξεμείνουν. Ο ίδιος προσπαθούσε να κρατά κρυφή την συλλογή του, και ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της. 

Όμως λόγω ηλικίας και διάφορων προβλημάτων υγείας, θέλει πια να πουλήσει όλα τα αυτοκίνητα. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις αρχές Μάϊου και για πολλούς φίλους των παλιών αυτοκινήτων υπάρχουν αρκετά “διαμάντια” στα οποία θα μπορούσαν να επενδύσουν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!