NEAPINED

Το Renault Clio συνεχίζει ανανεωμένο [video]

Η γαλλική εταιρία φρεσκάρει ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς που θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο.

Το Clio πέρασε από όσες επεμβάσεις χρειάστηκαν ώστε να δείχνει πιο ελκυστικό και δυναμικό. Έτσι, η μάσκα απέκτησε ένα νέο μοτίβο που μαζί με τους νέους προβολείς, αλλά και τα LED ημέρας που κατεβαίνουν χαμηλά στον προφυλακτήρα, να μας παραπέμπουν στο νέο Austral.

Στο πίσω μέρος έγιναν επίσης κάποιες αλλαγές με τα φωτιστικά σώματα να έχουν ένα νέο ανάγλυφο και το λογότυπο της εταιρίας να είναι τρισδιάστατο.

Το νέο λογότυπο δεσπόζει και στο τιμόνι με τον οδηγό να έχει μπροστά του ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων στις 7 ή 10 ίντσες. Ελαφρώς νέα γραφικά έχει και η οθόνη αφής στις 7 ή 9,3 ίντσες.

Η γκάμα των τρικύλινδρων κινητήρων παραμένει ως είχε και ξεκινά από την βασική ατμοσφαιρική έκδοση SCe 65. Στη συνέχεια συναντάμε την TCe 95 και την δημοφιλή 1.0 TCe 100 LPG.

Τα καλά νέα είναι πως θα συνεχίσει να διατίθεται και η ντίζελ έκδοση 1.5 Blue dCi 100, ενώ στην κορυφή της γκάμας συνεχίζει η 1.6 E-Tech 145.



Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!