NEAPINED

Το Polestar 4 έχει κάτι το ξεχωριστό

Σχεδιαστική καινοτομία ή βλακεία; Ότι και να ισχύει το νέο Polestar δεν έχει πίσω παρμπρίζ!

Στη Σαγκάη η Polestar, η οποία ανήκει στην Geely και έχει στενή σχέση και με τα Volvo, παρουσίασε το νέο της μοντέλο που αργότερα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Το Polestar 4, το οποίο καταφέρνει να τραβά την προσοχή λόγω του ότι δεν έχει πίσω παρμπρίζ. Ο οδηγός για να δει τι γίνεται πίσω του χρησιμοποιεί τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέπτη που απεικονίζει συνεχώς την λήψη μιας κάμερας που βρίσκεται στην οροφή.

Κατά τα υπόλοιπα το κινεζικό ηλεκτρικό crossover δείχνει σχεδιαστικά αρκετά ελκυστικό. Τόσο εκτός, όσο και εντός με το τρίμετρο μεταξόνιο να προσφέρει μεγάλους χώρους. Από το ταμπλό ξεχωρίζει η κεντρική οθόνη αφής 15,4’’, ο πίνακας οργάνων 10,2’’ και το head-up display 14,7’’.

Η πλατφόρμα του είναι η SEA που φιλοξενεί μία μεγάλη μπαταρία 102 kWh για όλες τις εκδόσεις. Η βασική πισωκίνητη έχει ένα μοτέρ 272 ίππων, ενώ η τετρακίνητη με τα δύο μοτέρ αποδίδει συνολικά 544 ίππους. Η τελευταία χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα αναδεικνύοντας το Polestar 4 ως το ταχύτερο της μάρκας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!