NEA

Στα σκαριά το ηλεκτρικό hypercar της Porsche

Από τη 918 Spyder και μετέπειτα η γερμανική φίρμα έχει αφήσει σε φάση αναμονής τους φανατικούς οπαδούς της που περιμένουν κάτι πιο εξτρεμιστικό από την 911.

Η Porsche έχει ξεκινήσει την σχεδίαση και την εξέλιξη του νέου κορυφαίου μοντέλου της, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στο Διαδίκτυο,. Και όπως είναι προφανές θα έχει κάποιας μορφής ηλεκτρική υποβοήθηση στην κίνησή της.

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν η διάδοχος της 918 Spyder θα είναι αμιγώς ηλεκτρική ή θα συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης με υβριδικό σύστημα.

Πάντως, οι Γερμανοί δεν βιάζονται πάντως, καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα εφοδιάζουν το hypercar τους με αποδοτικότερες μπαταρίες νέας γενιάς που θα δούμε κάπου το 2025α.

Έτσι, το top μοντέλο της Porsche θα κάνει την εμφάνισή του κάπου προς τα τέλη της δεκαετίας. Εκείνη την περίοδο η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει αρκετά εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Υπενθυμίζεται πως η Porsche ήταν από τις πρώτες εταιρίες που υιοθέτησε τα υβριδικά συστήματα στα supersport μοντέλα της. H 918 Spyder, το τελευταίο hypercar της γερμανικής εταιρίας ήταν αυτής της σχολής.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!