NEA

H Uber διευρύνεται στην Ελλάδα

Μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Σαντορίνη και την Μύκονο η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη στην Κέρκυρα και την Ρόδο

Από σήμερα, μάλιστα, η υπηρεσία Uber Taxi είναι διαθέσιμη στην Ρόδο και την Κέρκυρα ακολουθώντας την παρουσία της υπηρεσίας στην Σαντορίνη από το 2021, στην Μύκονο από το 2022, στην Θεσσαλονίκη από το 2021 και στην Αθήνα από το 2014.

Μέσω της εφαρμογής Uber, οι πολίτες και οι τουρίστες θα έχουν πλέον μια αξιόπιστη επιλογή μετακίνησης σε εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Το Uber Taxi παρέχει στους επιβάτες την ευκολία της εμπειρίας να αιτηθούν μια διαδρομή: εισάγοντας τον απαιτούμενο προορισμό και επιλέγοντας ταξί, οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του ταξί, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

Οι οδηγοί, από την πλευρά τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και να αρχίσουν να δέχονται αιτήματα διαδρομών από οποιονδήποτε από τους 131 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες της Uber σε όλο τον κόσμο, που επισκέπτονται τα παραπάνω νησιά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία χρήσης της υπηρεσίας Uber Taxi για το 2022. Κατά την περσινή τουριστική περίοδο, σημειώθηκε αύξηση 180% στα δρομολόγια τουριστών, σε σχέση με το 2019, που ήταν το προηγούμενο έτος χωρίς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!