NEA

Έρχονται 8.000 νέοι φορτιστές σε δημόσια προσβάσιμα σημεία στην Ελλάδα

Τη δυναμική της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, τις προοπτικές αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την ανάπτυξη των κατάλληλων υποδομών εξέτασε το πάνελ με τίτλο: «Η εξέλιξη των ESG: Ο ρόλος της ηλεκτροκίνησης και της ψηφιακής ατζέντας στην κινητικότητα».

Αυτό έγινε στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιείται στους Δελφούς  26 – 29 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ανοίγοντας τη συζήτηση, η Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προανήγγειλε την έναρξη νέου προγράμματος τις επόμενες ημέρες για την επιδότηση της εγκατάστασης δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με στόχο να εγκατασταθούν συνολικά 8.000 φορτιστές.

Το πρόγραμμα θα προβλέπει ειδική επιδότηση έως 70%, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την περιφέρεια.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!