NEA

Μία έξαλλη Ferrari φίλησε ένα παρκαρισμένο pickup [video]

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία Ferrari 369 Challenge να βγαίνει εκτός ελέγχου και να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταματημένο pickup. H σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Nissan σηκώθηκε στον αέρα και έπεσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο στη διπλανή λωρίδα.

Η αιτία αυτής της σύγκρουσης είναι άγνωστη. Από το βίντεο φαίνεται να χάνει το πίσω μέρος και να πέφτει με ορμή πάνω στο pickup. Η αστυνομία της περιοχής πάντως αναφέρει ότι δεν υπήρξαν τραυματίες από αυτό το περιστατικό.

Η καταστροφή της Ferrari είναι αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, όπως και στα άλλα αυτοκίνητα. Ο ιδιοκτήτης της πάντως είναι φανατικός συλλέκτης, με πολλά αυτοκίνητα της εταιρίας και άλλα supercars και μοτοσικλέτες.

Την είχε στην κατοχή του τα τελευταία 10 χρόνια με λιγότερα από 20.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Η συγκεκριμένη ήταν μία ειδική έκδοση της 360 Modena, με τον V8 να αποδίδει 420 ίππους και είχε και χαμηλότερο βάρος κατά 110 κιλά. Όσο για τις επιδόσεις της, έκανε το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και η τελική της ξεπερνούσε τα 300 χλμ./ώρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!