NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Έκαναν ότι τους έλεγε το GPS και έπεσαν στο λιμάνι [video]

Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι μία από τις πολλές δυσάρεστες καταλήξεις που συμβαίνουν καθημερινά για όσους ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του GPS.

Τα συστήματα πλοήγησης υπάρχουν για να συμβουλεύουν και όχι για να υπαγορεύουν και να καθορίζουν μία επιλεγμένη διαδρομή. Για αυτό ο οδηγός θα πρέπει να έχει πάντοτε το νου του και να επεξεργάζεται την κάθε οδηγία που του δίνει το Google Maps, το Waze ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα πλοήγησης.

Χαρακτηριστικό είναι ένα συμβάν με δύο ηλικιωμένες κυρίες που έκαναν διακοπές στη Χαβάη και που δεν αξιολόγησαν σωστά τις οδηγίες του GPS. Η οδηγός αντιλήφθηκε αργά πως είχε φτάσει σε μία «γλύστρα» και δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα στο νερό.

Όπως θα δείτε το ασημί Chrysler βυθίζεται αλλά ευτυχώς πολύ αργά ώστε οι δύο επιβάτες να βγουν έξω από αυτό. Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο έχει βυθιστεί εντελώς και παρά την προσπάθεια των γύρω για να το συγκρατήσουν.

Το συμβάν καταγράφηκε στο λιμάνι Honokohau στην Kailua-Kona. Όπως μαθαίνουμε κανείς δεν τραυματίστηκε και το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από τις αρχές. Τέλος, καλό, όλα καλά. Λίγη προσοχή παραπάνω όμως πάντοτε χρειάζεται σε ότι και αν κάνουμε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!