NEA

Ferrari Purosangue: Την παραγγέλνεις τώρα και την παίρνεις το 2026!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις δική σου μία Purosangue, τότε δεν χρειάζεται μόνο να έχεις τα χρήματα αλλά και κάνα τριάρι χρονάκια υπομονή!

Με δεδομένο και το παράδειγμα της Lamborghini με την Urus, λίγο-πολύ η επιτυχία της Ferrari Purosangue ήταν δεδομένη. Ωστόσο, ακόμη και οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας ίσως και να μην περίμεναν την τόσο μεγάλη ζήτησή  που τους ανάγκασε να μη δέχονται άλλες παραγγελίες!

Πρόσφατα, όμως, ο ίδιος ο επικεφαλής της μάρκας, Benedetto Vigna, είπε ότι οι λίστες με τις παραγγελίες της Purosangue θα ανοίξουν και πάλι άμεσα.

Όποιος όμως έχει στον λογαριασμό του τα τουλάχιστον 380.000 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά μιας Purosangue, θα πρέπει να έχει και αρκετά αποθέματα υπομονής. Και αυτό γιατί όπως δήλωσε και πάλι ο Benedetto Vigna όποιος την παραγγείλει τώρα θα την παραλάβει το… 2026.

Πέρα από τη μεγάλη ζήτηση η καθυστέρηση αυτή οφείλεται και στο ότι η Ferrari έχει αποφασίσει η παραγωγή της Purosangue να μην ξεπεράσει το 20% της συνολικής. Ο λόγος είναι να διατηρηθεί το exclusivity και η εικόνα της μάρκας.

Επίσης, η ιταλική εταιρεία δεν έχει πρόθεση να αυξήσει τον κύκλο ζωής της, ακόμα και αν η ζήτηση παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!